Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-07-2019 09:20:21
Winkels & Webshops

2 maanden slapen op een matras met fabricage fout wat zijn mijn rechten?

Ook mijn reactie: u heeft de aankoop bij wehkamp gedaan en wettelijk is dan die firma degene die aangesproken dient te worden als een producct niet voldoet aan de daaraan gestelde verwachting resp. anders is geleverd dan besteld.
u heeft dus in die zin helemaal niet met beter bed van doen. wehkamp heeft een probleem met beter bed in deze en het is aan wehkamp om dat tussden hen en beter bed op te lossen. 
het is frappant dat men dat kennelijk niet weet bij de customer service van beter bed.

ik geef u zo enkele links naar de hiervoor relevante consumentenwetgeving opdat u zelf uw rechten in deze kunt nalezen en dus ook dat de verkoper degene is die u dient aan te spreken.
die verkoper heeft naar mijn mening al redelijk conform die wetgeving gereageerd met het melden dat het matras 1 aug. a.s. geleverd gaat worden dus donderdag en u zelfs al een vergoeding heeft gegeven m.b.t. dervingskosten ad. € 50,00. dat is dan klantenservice van wehkamp.

http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl 


en qua wettekesten:
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html  en eventueel verder:


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html