Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

El
ElineJ - 30-07-2019 15:31:59
Garantie & Verzekeringen

Horloge binnen 1 maand kapot

beste,

wat vervelend om te horen dat er al snel een kras op het glas is gekomen. zoals hieronder ook al door iemand is genoemd is saffierglas het soort glas dat krasbestendig is, helaas is dat bij mineraalglas niet het geval. 
ook vinden we het erg naar om te horen dat er water in het horloge is gekomen, hier kunnen echter veel verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. we proberen hier altijd zo coulant mogelijk mee om te gaan, door enkel de kostprijs voor reparatie in rekening te brengen. hieronder wat meer informatie over waterdichtheid: https://watchdiscounter.nl/pages/waterdichtheid" target="_blank">https://watchdiscounter.nl/pages/waterdichtheid


 


helaas kunnen we je order niet vinden aan de hand van bovenstaande gegevens en zouden graag met je in contact komen om hier inhoudelijk op te kunnen antwoorden. 

met vriendelijke groet,

team watchdiscounter.nl