Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 31-07-2019 11:02:36
Auto & Vervoer

Stella modena fdst € 1999 anwb advies € 1399 ???????????????? wat is juiste prijs ?

Nee zij hoeven die fiets niet te geven voor de prijs die u wilt.
vaak zijn deze inruil kortingen op basis van de adviesprijs en niet op basis van de laagste prijs garantie.
waarom de anwb goedkoper is doet niet ter zake want je wilt de fiets rechtstreeks bij stella kopen dus krijg je korting op de door hun gehanteerde prijs. de anwb zal wel korting krijgen omdat zij een grote hoeveelheid fietsen afneemt en wil je daar korting voor inruil dan zul je de anwb moeten vragen of ze ook inruil korting geven.
stella geeft altijd 600 euro korting als ik naar de tv reclames kijk en dus is de fiets per definitie 600 euro te duur. de ene keer is het inruil korting en de andere keer zomer korting an dan weer openings korting maar altijd 600 euro.

o.t. over het algemeen betaal je extra inruil korting altijd zelf. kijk ook maar eens hoeveel akties auto dealers hebben met extra inruil korting op nieuwe autos. onder de streep staat het bedrag wat je moet bij betalen en die is bijna altijd gelijk voor of tijdens de extra inruil akties.