Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-08-2019 18:25:23
Winkels & Webshops

Opgelicht door verhuisbedrijf

Als u dit wilt aanpakken zult u allereerst met goede bewijzen moeten komen dat de door u ingehuurde verhuizers een wanprestatie hebben geleverd. vragen: 1. 1. had u vooraf een schriftelijke offerte?
2. is er sprake van een erkend verhuisbedrijf aangesloten bij een geschillen regeling) 

en u geeft aan uit het huis te zijn getrapt door uw ex. vriend. dat op zich lijkt mij al een goede zaak om aangifte te doen, strafrechtelijk. is het dan toch uw huis waar u uit bent getrapt?  als hert niet uw huis heeft, dan bent u toch niet aansprakelijk / verantwoordelijk en zal uw ex. vriend dat dan getrapt moeten uitzoeken. verhuizers die douchen omdat ze bezweet waren??? en dan € 2.500 vragen om ook de rest op te halen?

het lijkt mij dat indien uw relaas inderdaad waar is er maar één manier is en dat is via een advocaat een civiele procedure aanspannen en daarbij ook laten nagaan of er aangifte kan worden gedaan wegens inderdaa: oplichting. vraag daarom advies bij: http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl.