Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 12-08-2019 16:48:28
Winkels & Webshops

Bank niet geleverd - made.com onbetrouwbaar!

Ook mijn vraag: wat was de prijs waarvoor het werd aangeboden en wat zou dan wel de juiste prijs zijn?

maar ook zonder uw antwoord af te wachten attendeer ik u op het feit dat in deze kwestie civiel procederen een kostbare zaak zal zijn en u, voor zover ik nu kan afleiden uit uw vraag, u geen schade heeft geleden doordat de bank niet geleverd werd resp. de verkoper annuleerde. ik geef u een link naar het wetsartikel dat betrekkning heeft op het niet naleven van een overeenkomst. http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html

als u de bank bij aankoop al betaald heeft zou u eventueel een beroep kunnen doen op http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/194.hmtl" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/194.hmtl   maar ook dat betekent civiel procedren met alle daaraan gebonden kosten.

ik zie op de site geen 'thuiswinkel' kenmerk en banken met prijzen in engelse ponden. deze verkoper is dus mogelijk niet gebonden aan de regels van 'thuiswinkel' en heeft er aan die gegevens ook weinig, in die zin dat u niet via 'thuiswinkel' en klacht kunt indienen.