Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 12-08-2019 18:06:00
Winkels & Webshops

Wel of niet betaald member

Het was een cadeau waar u geen cent voor heeft betaald, dus er is geen sprake van “mijn geld”. ook kan het geval zijn dat men uw profiel niet aantrekkelijk genoeg vindt om (op) te reageren. het is dus zinloos om uit te zoeken of te weten of iemand al dan niet een betalend lid is, nog los ervan of zulke informatie verstrekt mag worden op grond van de privacy. als u hier de naam van die site niet wilt prijsgeven kan ook niet voor u uitgezocht worden hoe het precies met de voorwaarden zit. 
overigens kan het ook zo zijn dat alleen de gever kan opzeggen en u niet, dat u dan mogelijk na dat halve jaar voor een abonnement moet blijven betalen waar u bij nader inzien niet tevreden over bent.
maar u kunt anders lid worden van een dansclub, bowlingclub, tafeltennisclub etc., of af en toe naar het café gaan en zo mensen ontmoeten? dan kunt u direct zien wat voor vlees u in de kuip hebt en of het klikt, en de andere partij ook.