Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 13-08-2019 17:29:02
Winkels & Webshops

Opgelicht door verhuisbedrijf

@karin65 , 

dit bedrijf clever movers is nergens bij aangesloten .

de voorwaarden :

8.1 de betaling dient contant te gebeuren direct aan het einde van de opdracht, tenzij anders afgesproken. wij behouden ons het recht 10 % meer van het totaal factuurbedrag aan te rekenen indien u de dag van de verhuizing niet contant betaald. 

9.10 in geval van schade dient de opdrachtgever in aanwezigheid van de verhuizers deze schade te specificeren en dit schriftelijk vaststellen. de aansprakelijkheid vervalt na het vertrek van de verhuizers en indien deze niet schriftelijk is vastgesteld. 

9.11 klant mag onder geen beding aan schuldvergelijk doen. factuur dient ten alle tijd te worden vereffend ongeacht er schade is ontstaan. schade dient achteraf geregeld te worden.

9.12 schade aan planten, aquariums, dieren, trapzalen blijft uitgesloten van de aansprakelijkheid van de opdrachtnemer uitgesloten(indien anders in de opdracht overeengekomen).

9.13 bij schade dient opdrachtgever ten alle tijde de originele bon te sturen. wanneer de originele bon niet beschikbaar is, dient opdrachtgever bij de leverancier een waardebewijs op te vragen. 

lees hier de volledige voorwaarden , klik op de rode regels .

 https://cdn.clevermovers.nl/wp-content/uploads/2019/02/alg.-voowaarden-clevermovers-1.pdf" target="_blank">https://cdn.clevermovers.nl/wp-content/uploads/2019/02/alg.-voowaarden-clevermovers-1.pdf 

neem eens contact op met het juridisch loket in uw gemeente ,

 https://www.juridischloket.nl/contact/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/contact/#