Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Transtecpleisters vergoeding

Ik plaats hier een kleine aanpassing op de reactie van @lovewinnie die op zicht deels correct is maar dan wel met de aantekening dat er zelfs sprake kan zijn dat ondanks een verklaring van medische noodzaak de zorgverzekeraar vergoeding weigert en dat zou dan betekenen dat indien de apotheker zou leveren de apotheker dat dan 'uit eigen zak'zou moeten betalen aan de leverancier. en dat zullen apothekers logischer wijze niet doen.
op basis van eigen ervaring is er een tussenweg en dat is de weg om te vragen of de vergoeding in eerste instatie ten laste van de eigen bijdrage kan gaan.

daarbij is het zinvol dat u, @lizavaals, een vergelijking maakt van de samenstelling van het product dat u wenst en het aangeboden alternatief.
als daar verschillen in zijn kan dat een reden zijn omdat het uitgfangspunt bij preferentie is dat de uitwerking hetzelfde moet zijn.

er kan ook nog sprake zijn van het eerst toch maar probrene en dan ook min of meer duidelijker kunt aangeven dat u niet tegen de preferente pleister kunt.