Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Kl
Kleppeboxx - 21-08-2019 14:18:48
Geldzaken & Recht

Vgz maakt fouten ten kosten van ons

ostheopatie valt onder alternatieve beweegzorg en wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. u heeft vanuit uw gemeentepakket recht op 20 behandelingen fysiotherpaie / beweegzorg. dat houdt in, ook al is de ostheopatiebehandeling een alternatieve geneeswijze, deze door vgz gecatogoriseerd is onder de rubriek fysiotherapie en van hieruit ook zo vergoed wordt. dit is toegestaan en is door vgz opgenomen in de algemene voorwaarden van het gemeentepakket dat u heeft.
de berichtgeving van vgz is dan ook correct.

bij vgz is het budget voor alternatieve geneeswijzen is voor o.a.Ā acupunctuur, psychosociale zorg en voetreflextherapie. dit kunt u terug vinden in uw goedingen overzicht welke u bij ontvangen heeft bij de polis. indien u deze alternatieve geneeswijzen nodig heeft, u kunt het beste contact opnemen met het vgz-gemeente kantoor om navraag te doen wat en bij welke behandelaar u terecht kunt. er is geldt een maximum per dag en alles daarboven is voor eigen rekening.