Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elrosso - 28-08-2019 19:26:27
Elektronica & TV

Miele afzuigkap defect

Tja "miele......, er is geen betere." maar wel een goedkopere.

voor ons ook nooit meer een miele. wasmachine hield er na 9 jaar en 10 maanden mee op. wij mochten voor 50% van de nieuw waarde een andere uitzoeken omdat wij voor 110 euro 10 jaar garantie hadden bij gekocht voor reparaties. ben je evengoed nog ruim 500 euro kwijt. deze garantie is ondertussen ruim 200 euro.
de nieuwe machine heeft nu alweer binnen 3 jaar 2 maal schokbrekers vervangen binnen garantie en 3 maal de sensor voor de stoomfunctie van de overhemden. de laatste reparatie vonden ze ook dat we 130 euro voorrijkosten moesten betalen. we zijn hierop flink boos geworden en is toen kwijtgescholden.

voor 600 euro heb ik een heel mooie andere machine die het ook wel een paar jaar uithoudt. en dan ook steeds weer met nieuwe technieken. je koopt een miele en vervolgens moet je er minimaal 10 jaar mee willen doen gezien de aanschafkosten. maar is dat het wel echt waard?

mijn advies? wordt heel erg boos en geirriteerd, dan willen ze nog wel eens wat doen. en anders de afzuigkap via het antwoordnummer aan hun retoursturen en een ander merk kopen:
miele nederland b.v.; antwoordnummer 10; 4100 vp vianen