Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-09-2019 10:29:10
Auto & Vervoer

Buren overlast

Als de buren op uw oprit parkeren en niets helpt tot nu toe , dan is er feitelijk maar 1 zeer drastische methode en de auto door een sleepdienst weg laten halen.
bekeuren etc. is in deze lastig omdat er niet wordt geparkeerd vóór de oprit. de kosten zijn dan helaas wel voor u, dus:
een iets minder drastische oplossing is een paaltje plaatsen dat u bij afwezigheid omhoog zet. mijn overburen hebben dat ook waar sprake is van een 'gezamenlijke'carport'. dit is de meest eenvoudige en ook goedkoopste methode.

het plaatsen van een paaltje (er zijn ook andere beweegbare afsluitingsvormen) is daarom mijn eerste advies aan u.

nog een aanvulling: u heeft ook het volste recht om een afscheiding te plaatsen direct aan uw zijde van de erfgrens van uw oprit. bijv. kan een lange metalen buis op ca. 20 cm al voldoende zijn. dan voorkomt u ook dat men toch langs de al voorgestelde afscheiding heen rijdt.