Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 03-09-2019 10:52:39
Auto & Vervoer

Buren overlast

Als het voor u een onrechtmatige daad is kunt u ook een logboek gaan bijhouden met foto’s als bewijs. dit zou in een rechtszitting gebruikt kunnen worden om een dwangsom te eisen voor elke keer dat het daarna gaat gebeuren.

aan de andere kant, heeft u er overlast van? ja, het is uw oprit en u mag bepalen wie er mag parkeren, maar een goede buur is beter dan een verre vriend. onze buren parkeren ook wel eens op onze oprit. zij hebben 2 auto’s voor de deur, onze tweede staat een eindje verderop in de straat in een parkeervak. als de eerste buur thuiskomt en die auto moet als 2de geparkeerd worden zetten ze die even op ons pad. andersom als ik thuis kom en er staat een auto van een ouder die hun kind komt ophalen zet ik mijn auto even op de oprit van de buren. ik weet wanneer ze thuis komen en weer weg moeten, dus ik hinder niet. is er een verjaardag en wij hoeven niet weg, of zijn die dag weg, dan mogen ze ook gewoon bij ons parkeren. 

het is geven en nemen. hebben de buren wel al een reactie gegeven waarom ze bij u parkeren?