Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pi
PimJoris - 05-09-2019 00:31:39
Auto & Vervoer

Buren overlast

Lastige kwesties zijn dat. je kunt natuurlijk schermen met contracten, procedures starten etc. etc. maar dat zal de verstandhouding met uw buren niet ten goede komen. of u daar vrolijker van wordt? ik denk het niet. u zou de wijkagent kunnen vragen te bemiddelen. levert dat niets op dan kunt u ook voor een praktische oplossing kiezen: plaats een afscheiding tussen de beide opritten (check wel evt. regels mbt erfafscheiding in uw koopcontract en gemeentelijke regels mbt erfafscheiding van de gemeente (apv) en dan zo, dat auto's niet via de oprit van de buren op uw afrit kunnen komen en ga op zoek naar een mooi tuinhek mét slot voor aan de straat.
natuurlijk, dat kost wat en u moet dan zelf ook bij vertrekken en thuiskomen dat hek openen en sluiten, maar u bent wel van de auto's en de ergernissen af. en dat levert heel wat meer rust en woongenot op dan een voor altijd verstoorde of nog erger, escalerende  verstandhouding met uw buren.  wees de verstandigste. u wilt er immers graag nog lang prettig blijven wonen