Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fiets gamma valt uit elkaar na 1,5 maand!

De fiets is door gamma breda rijklaar afgeleverd, althans, dat is de bedoeling geweest van uw aankoop daar.
in navolging van al gegeven  juiste reacties is gamma wettelijk degene die dient te zorgen dat het gekochte product voldoet aan de voorwaarden die er redelijkerwijze aangesteld mogen worden.
indien dat onverhoopt niet het geval is dient de verkoper dus gamma te zorgen voor reparatie en en eerst als reparatie niet kan heeft u recht op een vervangend exemplaar.
m.i. doet gamma dat ook door aan te geven dat zij het wil regelen. wel doet men dat in eerste instantie onduidelijk door te verwijzen naar fietsservice nederland want hoe gamma dat gaat doen is aan gamma en derhalve is hetgeen men daarna meldt: breng de fiets naar ons, wij zullen het regelen en gedurende de tijd dat de reparatie in beslag neemt krijgt u een vervangende fiets.
daar is wettelijk dus helemaal niets mis mee en zit u volstrekt onterecht met uw handen in het haar (afgezien van het feit dat u helemaal nog niet weet of de vervanger van ellende uit elkaar dondert).

ik geef u nu voor alle duidelijkheid een aantal verwijzingen naar de consumentenbeschermingswetgeving die hier van toepassing is en waarin exact is genoemd waar u als consument recht op heeft.  

http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html en eventueel verder:


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html  en let vooral op het feit dat indien u naar een andere hersteller gaat de kosten geheel voor uw rekening kunnen/zullen zijn.
en nog een tip/gezegde: het is de toon die de muziek maakt