Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 06-09-2019 13:52:32
Auto & Vervoer

Buren overlast

als uw pakeerplaats niet is afgezet dan mogen ze helaas voor u daar gewoon pakeren.


aleen als de pakeerplaats is "afgebakerd" dan pas staat u in uw recht.


immers is een niet gesloten terrein gewoon openbare weg.


en zoasls hier al vermeld is alleen goed afsluiten de enige mogelijkheid maar doe dat wel tegen de erf grens en niet zoals velen denken op de erfgrens omdat de buren daar toestemming voor moeten geven.


een stevige stalen ketting die u vast zet op de muur en op een paar paaltjes is genoeg plus een aan de voorzijde van de pakeer plaats met een goede slot er op.


hier door geeft u aan dat het uw pakeerplaats betreft en zonder uw toestemming niet gepakeerd mag worden.


doen ze dat wel dan kan u zelfs de pakeerplaats waar de auto staat afsluiten en ook weigen om de bezitter van de auto op uw grond toe te laten treden.


deze zal dan eerst de politie er bij moeten halen en dan heeft u ook bewijs dat ze de auto op uw terrein hebben geplaast zonder uw toestemming.


nog een tip, plaats een camera aan de gevel en wel zo hoog dat u uw eigen terrein kan zien en zorg er voor dat niet de gehele grond van de buren er op komt te staan dat hoeven hun ook niet te tollereren.