Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-09-2019 17:35:12
Vakantie & Reizen

Schipholtickets weigert vliegtickets terug te betalen

Ik wilde na de verwijzing verder gaan maar dan blijft de link aanduiding merkwaardigerwijze staan. ik zie nergens dat deze verkoper is aangesloten bij bijv. sgr of brancheorganisatie en heeft u mogelijk te maken met goedkoop = duurkoop

hoe men het ook wendt of keert dient 'schipholtickets nu zij hebben geanuleerd het volledige bedrag terug te betalen maar als zij in gebreke blijven zit er naar mijn mening niets anders op dan een civiele vordering in te stellen en bijv. een incassobureau in te schakelen dat op basis van 'no cure no pay'werkt.
na enig zoeken viund ik geen enkele terrorisme dreiging of negatief reisadvies m.b.t. het voormalige ceylon of te wel sri lanka dus is er mogelijk sprake van 'een broodje aap verhaal' en is er een probleem geweest tussen deze verkoper en de genoemde luchtvaartmaatschappij.
u kunt ook als u dat heeft uw rechtsbijstandsverzekering raadplegen of anders evt. www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl