Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janus 88 - 06-09-2019 19:04:29
Auto & Vervoer

Hoeveel stikstof veroorzaken verkeersdrempels?

te veel stikstofneerslag is slecht voor de natuur. daarom heeft u een natuurvergunning of een ander toestemmingsbesluit nodig voor activiteiten (bijvoorbeeld in de landbouw, woningbouw, wegenbouw  of de industrie) waar stikstof bij vrij komt. tot 29 mei 2019 was toestemming hiervoor gebaseerd op het  programma aanpak stikstof. op 29 mei 2019 heeft de raad van state het pas ongeldig verklaard. de overheid werkt aan een nieuwe aanpak stikstof.

vandaar mijn vraag of verkeersdrempels extra stikstof veroorzaken! de overheid zal zich ook aan de regels moeten houden! ik woon zelf tegen een natura2000 gebied waarvoor dit pas akkoord is ingetrokken. en zeker ben ik voorstander voor het verminderen van verkeersremmers. want dit zou een positieve bijdrage hebbe aan het milieu wat tegenwoordig belangrijker blijkt te zijn dan mensenlevens