Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-09-2019 10:57:41
Winkels & Webshops

Zijn nog mensen die op gelicht zijn door superkleding

U bedoelt: zijn er nog meer mensen neem ik aan . u stelt in ieder geval opgelicht te zijn.
uit de al gegeven reacties met onderbouwing op basis van verwijzingen lijkt het mij dat u, als er al sprake is van oplichting u zelf uitermate onvoorzichtig ben geweest om bij dat adres schoenen te bestellen. tevens heeft u ook nog het risico gelopen dat de schoenen namaak zijn mat alle mogelijk consequenties voor u zelf en dat nog afgezien van het feit dat de bestelling al bij binnenkomst in ons land in beslag kan worden/zijn genomen etc.

ik neem aan dat u ook nog zo onverstandig bent geweest om het bestelde te betalen.

u heeft rechten: u kunt aangifte doen maar de vraag is of dat succes heeft tenzij er meerdere aangiften zijn en vervolging haalbaar wordt geacht of u kunt een civiele procedure starten door bijv, een incassobureau in te schakelen dat op basis van no cure no pay werkt maar ik vrees dat men er daar 'ook geen heil in zal zien'.  ergo: kat in de zak.