Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ab
abbut - 11-09-2019 11:47:14
Garantie & Verzekeringen

Ziektekostenverzekering van osasapparatuur

natuurlijk kijkt u daar vreemd van op. ik ook. de aanschafwaarde varieert, maar ligt gemiddeld rond € 2000. met een vergoeding € 36 per maand heeft de leverancier die kosten er in een kleine 5 jaar uit. het enige wat na vijf jaar nog geld kost is een jaarlijks setje filters en evt. vervanging van versleten gebruiks-onderdelen (masker).


sinds een jaar of 10 gebruik ik een dergelijk apparaat. nooit iets mee aan de hand en volledig vergoed uit de basisverzekering.


welk apparaat je krijgt, hangt af van het contract dat je verzekeraar heeft met een bepaalde leverancier. het apparaat heb je in bruikleen. wissel je van verzekeraar, dan moet je het soms inleveren en staat er een nieuwe leverancier op de stoep.


verder heb je natuurlijk een 'gratis' onderhoudscontract. vroeger kwam er jaarlijks een servicemedewerker van de leverancier langs om de data van de sd-geheugenkaart op te nemen en mogelijke onregelmatigheden op te merken, maar dat is verleden tijd. mijn medisch specialist leest de sd-kaart zelf uit en interpreteert de gegevens.


 


terugkomend op uw eerste opmerking: het verdienmodel ziet er goed uit!