Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-09-2019 20:34:45
Elektronica & TV

Wat kan ik nog doen?

U heeft in deze geen ander recht dan hetgeen de consumentenwetgeving aangeeft. daarin wordt vastgesteld dat als een aankoop ondeugdelijk is de verkoper verantwoordelijk is en zorg moet dragen voor reparatie. als dat niet kan dient een gelijkwaardige nieuwe tv te worden geleverd en eerst als dat niet kan u recht heeft op geld terug. wat in deze wel heel belangrijk is, is het wettelijke gegeven dat media markt dient te bewijzen dat de oorzaak niet bij hen ligt en aannemelijk is dat men dat niet kan. als u een advocaat heeft of rechtsbijstand, schakel die dan wel in als na een volgende 'aanmaning/vordering/verwijzing naar de wetgeving'geen resultaat heeft. zie o.a.   


http://www.consuwijzer.nl www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html" target="_blank">www.consuwijzer.nl


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html en eventueel verder:


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html