Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 11-09-2019 22:35:40
Computers & Telefonie

Te weinig geheugenruimte voor updaten windows 10

Een windows 10 update vereist een minimale vrije ruimte op de hdd. 32 gb vrij ruimte is voldoende echter, u heeft uw laptop waarschijnlijk al enige tijd in gebruik en zelf programma's en bestanden op de laptop gezet. van die 32 gb is dus niet zoveel meer over in ieder gevalt te weinig om de nieuwe versie van w10 te downloaden en te installeren.
er is reeds een oplossing gegeven door een usb stick te gebruiken. u moet dan bij het downloaden van de nieuwe versie van w10 kiezen voor het maken van een installatiemedium op een usb zoals malty al heeft aangegeven.
het kan zeker geen kwaad om eerst nog even kritisch te kijken welke bestanden en programma's nog op de laptop moeten blijven staan.
ook kunt u het beste met de externe schijf een backup te maken van uw persoonlijke bestande op de laptop en deze dan verwijderen van de laptop. wellicht dat u dan voldoende ruimte vrij maakt voor een directe update zonder usb stick.