Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 12-09-2019 09:31:44
Geldzaken & Recht

Cadeaubo

Hallo chaletvlinder , 

de waarde is €75,00, kan dat zomaar, geld weg.

ja , dit had uzelf kunnen controleren . klik op de rode regels .

hoe lang is het saldo van mijn cadeaukaart geldig?



kunst & cultuur cadeaukaart is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. het saldo en de geldigheid van uw cadeaukaart kunnen gecontroleerd worden bij de saldocheck op deze website.

hoe kan ik de vervaldatum van mijn cadeaukaart opvragen? 



vul uw 19-cijferige kaartnummer in bij de saldocheck op deze website om het saldo en de geldigheid van uw kunst & cultuur cadeaukaart op te vragen. het kaartnummer van uw cadeaukaart vindt u op de achterkant van de pas 

https://www.kunstcultuurcadeaukaart.nl/saldocheck" target="_blank">https://www.kunstcultuurcadeaukaart.nl/saldocheck

mijn cadeaukaart is verlopen. wat nu? 



het saldo van uw kunst & cultuur cadeaukaart is één jaar geldig vanaf het moment van activatie. een kunst & cultuur cadeaukaart waarvan de geldigheid conform de algemene voorwaarden is verlopen kan niet opnieuw worden geactiveerd.
om u tegemoet te komen bieden wij u in dit geval een https://www.dagjeuitjaarkaart.nl/" target="_blank">dagje uit jaarkaart aan ter waarde van €29,95. met deze kaart kunt u een jaar lang tickets kopen voor leuke uitjes, met kortingen tot wel 50%. u kunt de dagje uit jaarkaart aanvragen door ons een e-mail te sturen via info@kunstcultuurcadeaukaart.nl of door het https://83dt8qadnkygyqnin.polly.help/contact" target="_blank">contactformulier in te vullen. vermeld hierbij altijd het kaartnummer van uw verlopen cadeaukaart. 

de voorwaarden art 5 


5.         geldigheid van de cadeaukaart


5.1       de cadeaukaart is niet opnieuw oplaadbaar. nadat het volledige tegoed is besteed, dan wel nadat het overgebleven saldo op de cadeaukaart is komen te vervallen overeenkomstig artikel 5.2 van deze algemene voorwaarden, is de cadeaukaart niet meer bruikbaar als betaalmiddel.


5.2       het tegoed en/of saldo van de cadeaukaart is, tenzij anders vermeld, door de koper en/of gebruiker te gebruiken gedurende één jaar na de datum van aanschaf van de cadeaukaart door de koper, daarbij inbegrepen de dag van aanschaf zelf. na deze periode vervalt de geldigheid van de cadeaukaart en het daarop aanwezige saldo aan nkcc bv. het op de cadeaukaart aanwezige saldo wordt niet aan de koper en/of gebruiker gerestitueerd en de koper en/of gebruiker kan op geen enkele manier meer aanspraak maken op het overgebleven saldo op de cadeaukaart. 

https://www.kunstcultuurcadeaukaart.nl/algemene-voorwaarden" target="_blank">https://www.kunstcultuurcadeaukaart.nl/algemene-voorwaarden


lees ook hier ,  .

https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-niet-tevreden/tegoedbon-of-cadeaubon" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-niet-tevreden/tegoedbon-of-cadeaubon