Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rebek
rebek - 20-09-2019 07:52:29
Huishouden & Energie

Burenoverlast, wat kan ik nog doen?

Probeer zoveel mogelijk bewijzen te krijgen. telefoonopbame's, foto's en doe daarmee aangifte bij de politie én stuur die naar de woningbouw. haal of maak zelf een overlastformulier en vul daarop ales met datum en tijd in. maak daarvan een copy voor jezelf (bewijs) en geef die bij woningbouw af. ook herrie in huis opneme n. vraag dan ook zeker wel een stempel oid als bewijs van inleveren.
nb: dek het gezicht van de kinderen met een sticker af van wat je verstuurt. voor hun privacy. en deel de foto's ed niet buiten de officiele organen. zal voor de rest duidelijk genoeg zijn dat zij het zijn.

schakel buurtbemiddeling in en accepteer een gesprek met de buren erbij. hoewel de kans groot is dat zij zullen weigeren wat jouw punt weer sterker maakt

vraag bewijs van hun overlastmeldingen naar jou toe bij politie, woningbouw, buurtbemiddeling. zullen ze niet mogen geven zullen ze zeggen maar zo leg je er wel de nadruk op.

je zult misschien n lange adem nodig hebben maar de aanhouder wint.  -geen garantie dat ze vertrekken maar ze zullen in moeten dammen-

daarbij kun je ook de kinderbescherming inschakelen. ook daarvoor zul je bewijzen moeten hebben, maar dat moet te moeilijk niet wezen.

succes