Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 21-09-2019 21:26:34
Winkels & Webshops

Grandado weigert een trimmer terug te nemen omdat ik hem heb uitgeprobeerd

Hallo mooiniet , 


producten die de webwinkel níet mag uitzonderen - en dus retour moet nemen:



aanbiedingen
producten die de winkel speciaal voor de klant besteld heeft (dit is niet hetzelfde als maatwerk - zie verderop bij uitzonderingen)
tweedehands producten
hygiënische producten zonder verzegeling
producten waarvan de verpakking is geopend
producten met een beschadiging (heb je het product beschadigd tijdens je bedenktijd? dan mag de winkel de schade bij jou in rekening brengen. terugname weigeren mag echter niet.)

deze zaken moet de webwinkel dus gewoon terugnemen als je ze binnen de bedenktijd retourneert, ook al zou je dat misschien niet verwachten.  

voor verdere informatie , klik op de rode regel 

https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/herroepingsrecht-bij-online-bestellingen-wat-kun-je-wel-en-niet-terugsturen/" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/herroepingsrecht-bij-online-bestellingen-wat-kun-je-wel-en-niet-terugsturen/  

lees ook deze klachten , 

https://nl.trustpilot.com/review/grandado.com" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/review/grandado.com

na een halve minuut uitproberen werd het me duidelijk dat de trimmer niet werkte

uitsluiting van retouren: producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben; verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retourzending en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

ps : grandado.com is gevestigd in honkong , dus chinese rommel   


identiteit van het bedrijf