Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 05-10-2019 18:56:16
Winkels & Webshops

Frauduleuze schoenen webshops

@bredenaar , 

google vertaling
 

wat is de gemiddelde verzending en levertijd?


onze gratis verzending methode houdt in het algemeen overal van 1-3 weken, nadat de bestelling is verzonden. kijk op onze https://ultimaterepublic.com/apps/tracktor/track" target="_blank">order lookup  pagina om te zoeken op uw ordernummer en e-mailadres. u kunt ook onze  https://ultimaterepublic.com/apps/tracktor/track" target="_blank">order tracking https://ultimaterepublic.com/apps/tracktor/track" target="_blank">https://ultimaterepublic.com/apps/tracktor/track" target="_blank"> pagina kunt u een krijgen up to date bijhouden van de status van uw bestelling zodra u ontvangt uw tracking nummer van onze geautomatiseerde e-mailservice. orderverwerking kan variëren van 3 tot 5 dagen vanaf het moment dat de bestelling is voordat ze verscheept geplaatst. houd er rekening mee dat, hoewel de items worden verzonden, de postbodes soms een paar dagen voor de order status nauwkeurig weer te geven op de website van de betreffende koerier. verzenden kan duren tot 30 dagen als gevolg van incidentele vertragingen. als je object wordt verscheept naar een land buiten de verenigde staten, canada, australië, nieuw-zeeland of het verenigd koninkrijk, kan de scheepvaart 20-40 dagen duren. hoewel we leveren wereldwijd, landen verscheept naar buiten de hierboven genoemde kan al dan niet voorzien van een tracking-nummer. gelieve te staan ​​tot 40 dagen voor de items voor een van de niet bovengenoemde landen te leveren. u kunt contact met ons op support@urbanrepublic.com op elk moment moet je het nodig duidelijkheid voordat u een bestelling. 


opmerking: vanwege een zeer grote vraag, kan het 2-4 weken duren voordat sommige artikelen worden geleverd.



als uw trackingnummer niet aangeeft "geen tracking gevonden" of "label niet gemaakt", raak dan niet in paniek omdat dit volkomen normaal is en wordt bijgewerkt zodra het binnen 1-3 weken door uw lokale postkantoor is gescand.

 



het kan ongeveer 1-3 weken duren voordat een update van uw trackingnummer op uw einde wordt weergegeven.

 



als uw trackingnummer niet binnen 3 weken is bijgewerkt, vul dan het onderstaande formulier in of bel ons op 1-510-592-6422 en we nemen binnen 24-48 uur contact met u op over een update van uw bestelstatus

-------------------------------------------------- -


hartelijk dank voor het winkelen bij ultimate republic!
 

 


vanwege deze vertragingen bieden we een gratis tegoed van $ 10 . gebruik eenvoudig de code " freecredit " tijdens het afrekenen om $ 10 korting te ontvangen op elk item op onze website!