Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-10-2019 09:36:54
Geldzaken & Recht

Hotelkosten declareren bij vve bij defecte lift, mag dat?

Als antwoord van mij op uw vraag is dat u altijd de firma kone aansprakelijk kunt stellen als u van mening bent dat daarvoor aanleiding is. dat is geheel aan u. ik ben er echter zeker van dat uw aansprakelijksstelling niet zal slagen. (en u alleen veel moeite en geld kan kosten)

daarvoor zijn redenen als algenoemd, overmacht etc. verder lijkt het mij de dochters van een van de bewoners wiens moeder niet naar huis kon ook zelf onderdak kon/kan verlenen. de vraag is ook of er dan niet even hulp kon worden gevraagd om de moeder in kwestie wel naar haar woning, ik neem aan op een hogere etage, te brengen. ik wijs u er oop dat bij calamiteiten als brand de lift hoe dan ook niet gebruikt mag worden en wat dan te doen als er ontruiming zou moeten plaats vinden dus een omgekeerde situatie aan de orde zou zijn?

ook de vve is hiervoor niet aansprakelijk te stellen, vanuit het bestuur is zoals u zelf aangeeft alle mogelijke actie genomen.

ook bij een bedrijf als kone kan men niet toveren.