Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henkie.penkie - 09-10-2019 19:42:59
Huishouden & Energie

Één kachelaansluiting in 4 kamerwoning

Waarom kies je nog voor een gasaansluiting voor een gaskachel ! tegenwoordig zijn er let op energie-zuinige elektrische kachels in de handel die je vertrek goed verwarmen tot een kamer temperatuur van 22 graden voor veel minder kosten dan gas. en daarbij ook nog ongevaarlijk. ten eerste bij een gaskachel zul je een afvoer voor het rook gas naar buiten moeten maken door middel van een gat door de muur.met de daarvoor bestemde materialen dit is bij een elektrische wandkachel allemaal niet nodig.
overigens waarom kies je nog voor gas dit wordt ook nog duur verwarmen en je bent helemaal niet milieu-bewust bezig.en kan soms ook nog gevaarlijk zijn let op wat bij velen verwaarloosd wordt is het goed onderhoud plegen voor gaskachels. deze produkten zijn niet meer van deze tijd.