Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-10-2019 10:55:55
Geldzaken & Recht

Na 3 jaar pas een factuur ontvangen

Re-edit: ik gaf zojuist een uitgebreide reactie. ik zie nu echter ook de reactie van @vanlotjegetikt en als het inderdaad zo is dat voor het verkrijgen van de subsidie u zelf een betaalbewijs had moeten inzenden bent u zelf in verzuim gebleven. ik ga er nu ook vanuit dat de info die @vl geeft in deze juist is.

hoe dan ook is dan aan de orde dat zoals ook @tijger1, panther22 en ikzelf al aangaven  dat de vordering is verjaard. het lijkt mij toch zinvol om in deze kwestie advies te vragen bij uw rechtsbijstandsverzekeraar (als u die heeft) of evt. bij http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl  dat kan hoe dan ook van belang zijn als u binnen twee jaren na de ontvangst van de factuur en minder dan twee jaren geleden al een betalingsherinnering zou hebben gekregen. 
als dat inderdaad het geval is kan er sprake zijn van niet verjaard zijn.

heeft u bewijs dat de kachelleverancier aan u heeft gevraagd om de factuur voor betaling naar snn te zenden zoals u in een reactie aan @tijger1 aangeeft? zo ja, dan is die vraag een foute geweest en dat kan door u worden aangevoerd. zij het dat in ons land 'van iedereen wordt verwacht dat hij/zij de relevante wet en regelgeving kent en dus in deze casus de voorwaarden voor het verkrijgen van subsidie als gemeld in de staatscourant.