Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-10-2019 10:26:22
Voeding & Gezondheid

Infomedics



ik zie in uw reactie iets dat m.i. niet juist is als ik naar de voorwaarden van infomedics kijk. zoals ik het begrijp wordt een een betalingsregeling aangeboden waarvoor.

men rekent u dus volgens mij geen € 40,00 aan. indien dat wel het geval is lijkt het mij zinvol om contact op te nemen met de tandarts die de behandeling heeft uitgevoerd.

na verder even zoeken zie ik o.a. dit https://www.klacht.nl/infomedics/klacht/betalingsregeling-210/" target="_blank">https://www.klacht.nl/infomedics/klacht/betalingsregeling-210/ en daar leid ik uit af dat het inderdaad, in ieder geval volgens de jurist die hier heeft geantwoord. ik zie ook veel meer klachten over hetzelfde of ongevceer het zelfde bij http://www.klachtenkompas.nl" target="_blank">www.klachtenkompas.nl en zie dat daar sprake is van een geboden oplsiing die echter uitsluitend voor de vraagsteller zichtbaar is. mogelijk de moeite waard om daar op in te gaan indien er inderdaad meer dan 1 malig € 5,00 zou worden aangerekend.