Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-11-2019 11:06:32
Geldzaken & Recht

Mijn briefpakket is verloren gegaan bij post.nl

Hoe dan ook is ten alle tijde de verzender van het pakket verantwoordelijk voor juiste verzending en ontvangst en moet u zich dus wenden tot die verzender. zie deze verwijzing: https://zakelijk.infonu.nl/juridisch/183412-pakket-niet-aangekomen-wie-is-aansprakelijk.html" target="_blank">https://zakelijk.infonu.nl/juridisch/183412-pakket-niet-aangekomen-wie-is-aansprakelijk.html de verzender kan post nl aanspreken maar dan is hoe dan ook de vraag aan de orde of het pakket aangetekend en wel of niet ook verzekerd is verzonden. helaas.

en nog een link: https://www.security.nl/posting/38668/juridische+vraag%3a+wie+moet+zoekgeraakte+post+vergoeden%3f" target="_blank">https://www.security.nl/posting/38668/juridische+vraag%3a+wie+moet+zoekgeraakte+post+vergoeden%3f  en bijv. ook deze  https://radar.avrotros.nl/forum/diversen-f1/pakket-kwijt-bij-post-nl-wie-is-verantwoordelijk-t178699.html" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/forum/diversen-f1/pakket-kwijt-bij-post-nl-wie-is-verantwoordelijk-t178699.htmlwaaruit u kunt afleiden dat u niet de eerste en enige bent die dit overkomt. opnieuw helaas, de verzender is degene die u dient aan te spreken.