Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 09-11-2019 11:32:37
Geldzaken & Recht

Kpn service drukt me weg

Vreemd, heb nog nooit problemen gehad met de klantenservice van kpn. nou bel ik ze zeer weinig, en wordt dan netjes geholpen, dus zou het misschien aan de manier van vragen kunnen liggen. veel problemen kunnen al opgelost worden door ff op het forum bij veelgestelde vragen te kijken. 
verder kan ik niet volgen wat u met een ip adres van de telefoon wil u heeft dan het ip adres van de printer nodig. en waar en hoe u daar achter komt staat https://computertotaal.nl/artikelen/smartphone/draadloos-printen-afdrukken-vanaf-je-smartphone/" target="_blank">hier beschreven. daarbij printen vanaf de telefoon kan heel simpel met wifi, ff goed de gebruiksaanwijzing van de printer doornemen.
verder mag ik aannemen dat u geen zakelijke klant bent en dan zijn er andere tijden.
bent u een zakelijke klant? de klantenservice van kpn is 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis bereikbaar voor storingen en technische vragen en voor vragen over verlies/diefstal van de mobiele telefoon. voor alle overige vragen staan onze medewerkers voor je klaar tussen 08 uur – 22 uur.