Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-11-2019 09:56:21
Winkels & Webshops

Klantenservice dolcehoes.com onbereikbaar voor retourzending

Helaas beent ook u niet de eerste en enige die de afgelopen weken soortgelijke vragen stelt. 
u bent naar ik aanneem niet eerst nagegaan wat voor soort webshop dit is en of ze in ieder geval zijn aangesloten bij een keurmerk opdat klachten daar genmel kunnen worden en afgehandeld.
u vraagt wat u kunt doen: ik verwijs u allereerst naar https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/dolceshoes.com/details?companyid=8bc1e899-c69a-475d-acdf-3aa822205d77" target="_blank">klachtenkompas.nl/bedrijf/dolceshoes.com/ omdat uit dat bericht valt op te maken dat dolceshoes ook niet op hun vraag om contact reageert en daarom oproept om daar de melding te doen. u kunt u op de site van acm http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">consuwijzer nadere info vinden en daar melding doen.
u wilt de schoenen graag terugzenden en dan ook naar ik aanneem uw geld terug. het lijkt mij dat deze webshop helemaal geen terugzend regeling kent, in ieder geval geen regeling die gratis is. op dat moment gaat dus het probleem ontstaan dat terugzenden, zo u ook geen risico wilt lopen dat de reactie komt dat het niet is teruggekomen het pakket in ieder geval aangetekend verzonden dient te worden en beter nog ook verzekerd. en dat kost dan ook redelijk veel geld, misschien nog net niet meer dan de kosten die u heeft gemaakt. bovendien heeft u dan ook uw geld nog niet terug en zou u om dat te krijgen een civielke vordering kunnen doen instelllen en ..... dan bent u nog meer geld kwijt. ik ging even voorbij aan het gegeven dat u in een 'stenen' winkel kunt passen en in de winkel er ook even op lopen. dan niet goed, niet gekocht.

ps. ik zie zowaar eenn melding van een nederlands bedrijf (schoenverkoper) waar 15% korting wordt gegeven i...v.m. het nu ook naar hier overgewaaide 'singles day' (en dan vaak ook schoenen ndie uit de omgeving komen waar 'singles day' een traditie is. zijn ze bij dat bedrijf niet goed, dan kunt u gewoon terugzenden of teruggaan naar de winkel in kwestie (bij on-line koop kunt u ze ook bij een winkel van hen laten bezorgen en dan ophalen / terugbrengen).

ik hoop dat ik u hiermee heb gemotiveert om niet zonder meer op advertenties in bijv. facebook af te gaan en wel eerst vooraf goed onderzoek te doen. afgezien daarvan zijn er ook in ons land zelfs 'stenen'winkel' met leuke schoenaanbiedingen.