Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 14-11-2019 07:41:25
Vakantie & Reizen

Arriva boeten verkeerde trein

Bezwaar:

tegen een opgelegde boete kun je in bezwaar gaan, dit heeft echter alleen kans van slagen als je feiten kunt aandragen waaruit blijkt dat het onterecht is dat je een boete hebt opgelegd gekregen. arriva kan 3 verschillende beslissingen nemen:
het bezwaar wordt gehonoreerd
het bezwaar wordt gedeeltelijk gehonoreerd
het bewaar wordt afgewezen.


tegen het besluit van arriva kan je niet nogmaals bezwaar maken, verdere correspondentie wordt niet in behandeling genomen.


het heeft geen zin om bezwaar in te dienen als je;
op saldo reist en bent vergeten in te checken
onvoldoende saldo op je ovchipkaart had staan
je een reis hebt gemaakt op de persoonlijke ov-chipkaart van iemand anders
geen of onvoldoende (munt)geld had om een kaartje te kunnen kopen
bij een andere vervoerder hebt ingecheckt

in bovengenoemde gevallen wordt het bezwaar afgewezen.


bezwaar indien kan binnen 14 dagen nadat de boete is uitgeschreven via het https://www.arriva.nl/consumenten/service-contact/contact-met-arriva-1/contactformulier.htm" target="_blank">contactformulier op de arriva website.


of per post naar

arriva nederland
afdeling klantenservice
postbus 626
8440 ap heerenveen


vergeet niet alle relevante informatie bij te voegen zoals kopie van de ov-chipkaart, de gekochte vervoerbewijzen of betaalbewijzen.


https://www.arriva.nl/consumenten/service-contact/ik-heb-een-vraag/een-boete-gekregen-wat-nu.htm" target="_blank">https://www.arriva.nl/consumenten/service-contact/ik-heb-een-vraag/een-boete-gekregen-wat-nu.htm