Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-11-2019 14:05:45
Winkels & Webshops

Xooon slechte stof kwatiteit bank.

Het probleem is hier dat mogelijk wettelijk nog de consumentenbescherming van toepassing is maar gelet op de leeftijd van de bank is het bewijs dat de oorzaak aan de bkleding ligt aan u. dan geldt vervolgens ook nog dat er rekening mag worden gehouden met afschrijving. op basis van de genoemde wetgeving is wel eijerkamp degene die dient te worden aangesproken. op basis van de wetgeving heeft u feitelijk niets van doen met cbw garantie.
ik geef u nu enkele verwijzingen waar u mogelijk iets aan heeft. http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl

http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html  bij acm consuwijzer vind u ook voorbeeld brieven om eventueel een vordering in te stellen. die vind u ook hier: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/voorbeeldbrieven" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/voorbeeldbrieven en/of hier https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/  maar houd er rekening mee dat het mogelijk aankomt op civielprocedren en dat kost hoe dan ook geld.  u kunt eventueel ook nog advies vragen bij het juridischloket of nog beter, bij uw rechtsbijstandsverzekeraar als u zo'n verzekering heeft.