Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 17-11-2019 12:41:36
Geldzaken & Recht

Fraude met online autoverzekering

Er klopt iets niet. uw schoonzoon woont niet op hetzelfde adres als zijn ouders. uw schoonzoon heeft geen autoverzekering afgesloten op zijn naam. sterker, de verzekerde auto staat niet op zijn naam. uw schoonzoon heeft nooit een factuur gekregen van de verzekering. de dagvaarding wordt persoonlijk overhandigd. maar aangezien uw schoonzoon niet op het adres woont waar de verzekering op afgesloten is kan hij deze nooit ontvangen hebben. uw schoonzoon kan dus nooit veroordeeld zijn. 

als het verhaal echt is zoals u zegt, dan zijn er een helebole fouten gemaakt. en dat is makkelijk recht te zetten door een advocaat in de arm te nemen. uw schoonzoon is geen partij in deze zaak die tussen de verzekeraar en zijn ouders speelt.