Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-11-2019 18:07:43
Geldzaken & Recht

Fraude met online autoverzekering

N.a.v. al gegeven reacties lijkt het zinvol dat ik mijn reacties nader motiveer met het feit dat het door u genoemde verstek vonnis tot stand is gekomen op basis van tenminste misleiding (of al door mij vermeend frauduleus handelen). hoewel tegen een verstekvonnis geen beroep mogelijk is kan er wel verzet worden aangetekend. als hetgeen u aangeeft aantoonbaar/bewijsbaar is geeff ik u een goede kans dat dat tot succes leidt. dat heeft dan ook nog tot gevolg dat indien dat zo is de actie van deurwaarder 1,  zoals ik het nu maar noem,  achterhaald zal zijn. in ik kan mij niet voorstellen dat als een deurwaardr op de hoogte wordt gesteld van de werkelijke gang van zaken die deurwaarder op zijn minst zal gaan nadenken. als het verstekvonnis op basis van de uitkomst van het verzet wordt vernietigd is zijn/haar handelwijze ook daarmee dan ook nietig. 
ik sluit niet uit, helaas, dat er weer iemand zal zijn die dat zal betwisten maar het is en blijft mijn mening en mijn advies. zie ook dan dit : https://onterechtevordering.nl/vonnis-op-tegenspraak-of-verstekvonnis/" target="_blank">https://onterechtevordering.nl/vonnis-op-tegenspraak-of-verstekvonnis/   en het is niet te laat voor uw schoonzoon om alsnog verzet aan te tekeken!