Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mj
mjtolk - 14-01-2020 02:09:28
Geldzaken & Recht

Bedrag kostgeld gehandicapte dochter hoe bereken je dat

Wat is de rede dat de rechter bepaald dat uw kind u kostgeld moet betalen. u bent zelf bewindvoerder... t feit dat een rechter dit zegt maakt dat de rechter ergens een probleem ervaart en zich zorgen maakt betreft de zorg voor uw dochter... anders was dit niet terspraken geweest. de rechter handeld in deze ten behoeve van uw dochter en niet vanuit uw behoefte... en deze uitspraak van de rechter roept mij veel vraagtekens naar u op.... u bent niet transparant in de uitgaven...? van haar pgb, van haar wajong uitkering? wil hij weten waar haar wajong aan op gaat? waar haar pgb aan wordt uitgegeven?
het is t geld van en voor uw dochter en voor haar welzijn... en de rechter behartigd dat. het geld is niet voor uw welzijn. voor de hare. ik ben zelf moeder van een gehandicapt kind... dus vertel mij niks over de zorg hiervoor... ik weet er alles van. en ik gun het mijn dochter... en ik ben transparant. het gaat om haar welzijn, en het geld is tbv haar welzijn.. niet de mijne.niet de uwe. en als u de zorg niet aankan, dan is er dagbesteding en zijn er woonvoorzieningen, en ja daar gaat dan ook de pgb naartoe. logisch. dus u kiest ervoor zelf voor uw kind te zorgen en de pgb en wajong u toe te eigenen... zorg dan voor een goede zorg..wees transparant over t budget en de zorg die u verleent.. en als u t niet aankan, besteed t dan uit, want t gaat om t welzijn van uw kind, en zoek dan een baan om uw eigen geld te verdienen en laat dan de zorg over aan mensen die wel om uw kind geven. uw verhaal gaat over hoe zwaar u t heeft en hoe zielig u bent... maar t welzijn van uw dochter komt niet ter sprake. het is haar geld voor haar welzijn. t geld is niet voor uw welzijn. waarom een rechter eist dat uw dochter aan u zorgkosten moet betalen vind ik ongeloofwaardig en de enige rede dat een rechter dit zegt is als u heeft geklaagd over uw dochter en haar budget of als de rechter inzage wil in de werkelijke zorgkosten die u dus al inhoud van haar wajong en graag hier een rekensom van wil zien... wat meer dan logisch is. 
ik zorg ook voor mijn gehandicapte dochter en de rechter heeft mij nog nooit bevolen dat mijn dochter verplicht is mij kostgeld te betalen.dat is iets wat ikzelf wel of niet bepaal en t enige wat ik moet doen is t verklaren als ik t doe en als ik t niet doe is er niks aan de hand. je verhaal is daarom ongeloofwaardig . de enige rede dat de rechter dit eist is omdat u als moeder uw uitgaven van uw dochters geld , zijnde kostgeld , wat u dus klaarblijkelijk inhoudt, dient te verantwoorden, wat terecht is. waarom niet. en u bent notabene bewindvoerder... en geen idee wat uw kind kost? ik snap de rechter wel... eerlijk gezegd. u kunt uw uitgaven dus niet verantwoorden.... en als u t niet nodig vind dat uw dochter aan u kostgeld betaald... wat u suggereert... dan is er niks aan de hand en daar zal nooit enig rechter over vallen. dus waar gaat uw vraag over .niemand zal ooit uw dochter dwingen kostgeld aan u te betalen. wel zult u verantwoording moeten afleggen over t kostgeld wat u dwingt aan uw dochter u te moeten betalen. en terecht.