Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 15-01-2020 13:39:35
Geldzaken & Recht

Nog steeds niet alle kerstpost binnen

door vitani94 14 jan. 2020
 
inmiddels is het half 
januari en er zijn nog steeds kerstkaarten naar mij onderweg. ik heb van de afzenders vernomen dat de kaarten werkelijk zijn verstuurd en dat ze ook ruim op tijd zijn verstuurd, 

heeft u dan iedereen van wie u een 'kerstwens' verwachtte gebeld om te vragen of ze u wel een 'kerstwens', via de brievenbus, hebben gestuurd ???
het is niet meer dan logisch en slim van die personen om tegen u te zeggen dat zij u niet zijn vergeten en u wel een kaartje hebben gestuurd, ook als dat niet zo mocht zijn. 
een beetje naïef om te veronderstellen dat iedereen, die in een dergelijke ongemakkelijke situatie wordt gedwongen, de waarheid en niets anders dan de waarheid zal spreken.
en om dan maar tante post te beschuldigen, terwijl het tegendeel niet onomstotelijk kan worden vastgesteld, gaat toch wel een beetje ver, vindt u zelf ook niet ?