Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 15-01-2020 14:00:43
Elektronica & TV

Combimagnetron sharp heeft geen oven functie

het is gelul dat u te laat bent de verkoper heeft u gewoon verkeerd geinformeerd dat het een combi magnetron betrof maar dit blijkt niet juist te zijn.


u heeft de verkoper daar over geinformeerd maar die wilt niets doen.


nu moet u een aangetekendebrief sturen en eisen dat u alsnog een combi magnetron krijgt en als deze dat niet wil dat u uw geld terug wil hebben immers heeft u geen gewone maar een combimagnetron gekocht en die is nooit geleverd.


dat u daar pas nu achterkomt heeft geen zaak van doen, u heeft gewoon niet eerder gebruik willen maken van de oven fuctie dus feitelijk is het niet uw fout.


als u een rectsbijstand verzekering heeft dan kan u die inschakkelen of naar het juridiche loket gaan.


hou er wel rekening mee dat de tijd dat u wel de magnetron heeft gebruikt wel een aftrekpost kan zijn van zo 25%.


https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-niet-tevreden/anders-dan-verwacht" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-niet-tevreden/anders-dan-verwacht