Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 21-01-2020 18:25:14
Winkels & Webshops

Internet verkoop

Hallo demo66 , 

voor online aankopen gelden regels die consumenten beschermen. die regels zijn er om ervoor te zorgen dat u als consument weet wat u kunt verwachten als u een online aankoop doet. naast webwinkels zetten bedrijven ook social media in om hun producten te verkopen. bijvoorbeeld via facebook en instagram.

vertrouw online verkopers niet zomaar. check het bedrijf voordat u uw gegevens invult of betaalt! gebruik de https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/checklist-veilig-online-winkelen" target="_blank">checklist om veilig online te winkelen

als u iets bestelt via social media is het vaak onduidelijk wie de aanbieder is van het product. en onder welke voorwaarden u het koopt. soms gaat het zelfs om nepshops en ontvangt u het bestelde product helemaal niet. u komt daar dan pas achter als de pagina waarop u het product kocht verdwenen is. u kunt de aanbieder dan niet meer aanspreken als er een probleem is met de aankoop. let daarom extra goed op als u iets koopt via social media. 

voor verdere informatie , klik op de rode regel .

https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/webshop-of-nepshop" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/webshop-of-nepshop