Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 07-02-2020 19:50:14
Computers & Telefonie

Nieuwe browser edge

De nieuwe chromium edge heeft de mogelijkheid om websites als een app te installeren, het lijkt er op dat je dat doet. als je dat niet bewust doet, dan zit er kennelijk iets fout in edge.

om het uit te proberen:
~ ga naar een site, bijvoorbeeld: kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord
~ klik op de drie stipjes (∙∙∙) rechtsboven.
~ ga in het menu naar 'apps' en kies dan 'deze site installeren als een app'.
~ klik in de volgende scherm op 'installeren' (je kan eerst eventueel nog de naam aanpassen).
~ de site wordt nu als app weergegeven in het startmenu en staat in het configuratiescherm ook als app bij 'programma's en onderdelen' en bij instellingen onder 'apps en onderdelen'.


 


door marita5 7 feb. 2020 om 19:06
8332 antwoorden / 14 vragen


@capteam, bedankt voor uw reactie . ik heb de snelkoppelingen verwijderd en edge opnieuw geïnstalleerd . wanneer ik een nieuwe snelkoppeling maak , komt deze weer te staan onder programma`s en onderdelen van het configuratiescherm , hoe dit mogelijk is , is mij een raadsel . ik begrijp er niks van .