Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Donuts
Donuts - 13-02-2020 11:29:05
Computers & Telefonie

Toch nog updates windows 7?

Er is inderdaad nog 1 allerlaatste update uitgebracht om een bug op te lossen bij bureaubladachtergrond.
https://www.bright.nl/nieuws/artikel/5002486/windows-7-krijgt-toch-nog-een-laatste-update" target="_blank">https://www.bright.nl/nieuws/artikel/5002486/windows-7-krijgt-toch-nog-een-laatste-update


zwart bureaublad
de bug werd opgemerkt nadat microsoft zijn laatste update voor windows 7 uitbracht. wie probeerde de bureaubladachtergrond uit te rekken kreeg een zwart beeld te zien. microsoft adviseert getroffen gebruikers om een andere optie voor hun achtergrond te selecteren, totdat de bugfix-update wordt uitgebracht.


vermoedelijk zal dit dan toch echt de laatste update voor windows 7 worden. beveiligingsgaten in het besturingssysteem worden niet meer gedicht, waardoor de software op termijn onveiliger zal worden.