Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-02-2020 20:22:52
Vakantie & Reizen

2000 euro aan bagage kwijt bij transavia, wordt niets vergoed

Is de moedermaatschappij dan niet aangesloten bij de geschillencie.?

dat even eerst ter zijde. kan ik uit uw vraag opmaken dat u ondernemer bent? maar afgezien daarvan en ook het feit dat u kennelijk geen reisverzekering had:
de ruimbagage zal gelabeld moeten zijn en daar heeft u bewijs van neem ik aan. bent u rechtsbijstandsverzekerd, schakel die dan in.
zo niet, zoek een advocaat die u mogelijk kan helpen en doe dat eventueel via  http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl maar ik sluit niet uit dat ook daar wordt gesteld dat u 'dikke pech heeft'aangezien u kennelijk geen reisverzekering had. het is van groot belang dat u wel nota's heeft van alles dat u bent kwijtgeraakt en prbeer dan ook heel duidelijk te krijgen dat u de electronica niet mee mocht nemen als handbagage. ik neem aan dat u vandaag in de media heeft gelezen dat transavia kosten gaat aanrekeken voor 'handbagage'. hoe dan ook een les voor de volgende keer: een reisverzekering en bovendien maak foto's voor uw vertrek.

ergo: pogen via juridische weg uw schade vergoed te krijgen. en zo niet, dan helaas, ondernemersrisico.