Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 13-02-2020 23:55:39
Vakantie & Reizen

Moet opodo hierin zijn verantwoordelijkheid nemen?

Nou, mark en laura, als jullie met zelftransfer bedoelen dat jullie zelf van de plek van aankomst naar de plek van vertrek moeten gaan, dan gaat dat zo. ik heb de halve wereld rondgereisd en de meeste mensen uit mijn omgeving ook, en we hebben allen altijd zelf dat moeten doen. nergens stond zomaar vervoer klaar om van de aankomst naar het vertrek gebracht te worden en vaak is dat je moeten haasten en ietwat zenuwslopend. u heeft kennelijk niet goed gekeken dan wel niet goed geboekt, het zij zo. wat ik u aanraad? stoppen met erover te lamenteren en de hele familie mobiliseren alsmede de halve reiswereld, maar gewoon genieten van de wereldreis en een volgende keer beter opletten en uitzoeken. en stop maar liever met de familie lastig vallen zou ik denken.
en niet bij low cost boeken kan ook helpen. u wilt eerste rang voor een kaartje voor de garderobe. het is dat u uw verantwoordelijkheid moet nemen en inzien dat het uw fout is. opodo heeft niets verkeerds gedaan. uw opschrift is dan ook volkomen onterecht.