Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 14-02-2020 13:35:50
Geldzaken & Recht

Nederlandse loterij wil account alleen verwijderen met kopie van id

als je een prijs hebt gewonnen dan storten ze dat ook niet eens direct op je rekening maar in "my wallet" (tja nederlands klint ook zo normaal hé) 


maar als je eenmaal een prijs hebt gewonnen en je laat het op je rekening boekken dan kan het zijn dat ze je gegevens van de bank krijgen en dat is omdat je onder de 18 jaar niet mee mag spelen.


maar ook als je een los lot koopt en je een bedrag van boven de €449 hebt gewonnen ook dan moet je een id kaart kunnen tonen anders krijg je het niet uit betaald! ook hier is de redenen dat je pas van af je 18de mee mag spelen.


maar dat je de acount niet mag wissen zonder id kaart is voor mij echt een raadsel, zelf heb ik het gewoon zonder mogen doen.