Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-02-2020 16:52:27
Computers & Telefonie

Junkmails mbt gewonnen prijzen van oa kruidvat/ah van contact@ihindia

Wat u doet is het beste dat u kunt doen want ook al via deze site vaker gemeld: gratis prijzen als u niet mee heeft gedaan aan een loterij of dergelijke. voor niets gaat de zon op: deze e-mails altijd wegzetten als spam en bovendien de domeinnaam als afzender blokkeren. meld uw ervaring ook bij http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl  des te meer klachten daar, des te meer kans dat er wordr opgetreden deze 'spamzender'.

ik zie overigens dat uw vraag bedoeld is voor de redactie en dan is het adres: kass@bnnvara.nl  wij zijn vrijwilligers die proberen vragen te beantwoorden opo basis van kennis, ervaring en eigen mening en zijn niet gebonden aan bnnvara anders dan als vrijwilliger via deze site. ik merk wel op dat er al eerder in zowel kassa als ook radar aandacht is gegeven aan zogenaamde prijzenn als er niet aan een loterij of wedstrijd is meegedaan en dit inmiddels een bekende manier van geldklopperij is. vandaar herhaald melden ook aan de acm consuwijzer.