Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 15-02-2020 09:10:30
Vakantie & Reizen

Moet opodo hierin zijn verantwoordelijkheid nemen?

Even gogelen was niet verkeerd geweest. als ervaren wereldreiziger kies je toch niet de eerste de beste goedkope vlucht en bereidt zelf niets voor? nu laat je je familieleden jouw probleem opknappen en legt de schuld bij opodo.
heb je dan geen eigen verantwoordelijkheid voor de reis die je boekt?

voor reizigers met overstap in de verenigde staten: op het vliegveld van inreis ('port of entry') gaat u door de douane. u zult hier uw bagage persoonlijk door de douane-inspectie moeten brengen. achter de paspoort/persoonscontrole haalt u uw koffer van de transportband, brengt u het langs de douane en achter de douaneinspectie zet u uw koffer, die al gelabeld is tot het eindpunt van uw reis, weer op de transportbanden. uw koffer vervolgt zijn reis zonder dat u opnieuw hoeft in te checken.
https://www.exit-reizen.nl/reizen/informatie/overstappen.html" target="_blank">https://www.exit-reizen.nl/reizen/informatie/overstappen.html
het antwoord op de vraag of het nodig is om een esta-vergunning te hebben voor een tussenlanding in de verenigde staten luidt natuurlijk bevestigend.
https://www.esta-verklaring.nl/tussenlanding-verenigde-staten-esta-vergunning-noodzakelijk.html" target="_blank">https://www.esta-verklaring.nl/tussenlanding-verenigde-staten-esta-vergunning-noodzakelijk.html