Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 19-02-2020 10:44:20
Voeding & Gezondheid

Bestelling van thesukimat niet ontvangen

Als ik rare of extra goedkope spullen wil dan bestel ik zelf rechtstreeks via aliexpress in china en niet via een dropshipping site die adverteerd via facebook. dit soort bedrijfjes zijn per definitie niet te vertrouwen maar dat gaat al jaren zo en is een bekend fenomeen van facebook. en ja er zijn al zoveel mensen die hier in zijn getrapt dat je daar niet naar hoeft te vragen het internet staat er vol mee en mensen die ondanks al die duizenden waarschuwingen er toch in trappen kunnen beter ver van facebook weg blijven.

dus afwachten of je nog wat krijgt en anders ben je je geld kwijt. volgende keer maar zelf bij aliexpress bestellen dan ben je ook nog veel goedkoper uit. ik weet niet wat je betaald hebt maar die matjes kosten ongeveer 5 euro.