Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 20-02-2020 13:23:11
Winkels & Webshops

Individueel afrekenen

Geen aparte bestellingen maar een grote ? dat lijkt hier het probleem . 
normaal kun je elke bestelling apart laten opnemen en meteen rekening vragen en betalen . dan krijg je 7 verschillende rekeningen en transacties . dat mogen ze niet weigeren. 

het lijkt er op dat er een grote bestelling is gedaan . dit wordt dan in een bon verwerkt . dit daarna splitsen is te veel administratieve handelingen en onkosten. elke pintransacties kost geld voor het bedrijf. dus 7x pinnen voor een rekening is 7x 25 cent weg. ipv 1x pintransactie voor gehele rekening . daarom worden rekeningen van groepen steeds vaker niet meer gesplitst. daarom is is tikkie in het leven geroepen. 1 man betaald en stuurt tikkies naar de rest . 7x afrekenen voor 1 bon kost gewoon te veel tijd