Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-02-2020 10:23:25
Vakantie & Reizen

Goedkopen reisaanbiedingen.

Kijk aanvullend op de al gegeven verwijzing naar 'gjconsument' ook even hier: https://reizen.plusonline.nl/" target="_blank">https://reizen.plusonline.nl/  daarin ziet u de door plus magazine zelf aangeboden en van plus zelf georganiseerde reizen. een spotgoedkope reis naar cyprus (kennelijk ook nog naar het door turkije bezette deel) staat daar niet bij. ook niet in het apart bijgevoegde reizen blad.

ik heb de bijgevoegde losse folders nauwelijks bekeken omdat dat toch meestal  folders van anderen zijn die zijn bijgevoegd  om de kosten van plus magazine te drukken. er staat op de bewuste folder: voor de lezers van ....  . en het is niet uitzonderlijk dat ook bij meer bladen dat soort folders worden bijgevoegd. 

ik neem aan dat men uw opmerking in deze ook bij plus al wel zal hebben gelezen en toch het 'beleid' m.b.t. bijgevoegde zaken zal aanpassen (met aantekening dat dit soort zaken normaliter bij de drukker/verzender worden ingevoegd maar uiteraard de verantwoordelijkheid wel bij plus magazine ligt).